Een heerlijk recept voor reepjesvlees.
Veel plezier!

Tijd:                                                                         
30 minuten.

Maaltijden:
Drie

Van het varken:
300 gram vleesreepjes

Zelf toevoegen:
Verstegen Shoarmakruiden
Pitabroodjes
Paprika
Uien
Olie
Tomaten
Mais
Olijfolie

Kookgerei:
Koekenpan
Oven

SERVEERTIP
Lekker bij het shoarmavlees met een mix van ijsbergsla en tomaten als vulling van het pitabroodje.

Stap 1

Haal het vlees, de avond voordat je wilt gaan koken, uit de vriezer en laat het ontdooien. Dit doe je door het vlees op een bord in de koelkast te leggen. Heb je wat minder tijd? Leg het bevroren vlees dan in een pan met lauw water met de plastic verpakking er nog omheen. Binnen 15 minuten is het ontdooid.

Stap 2

Halveer de paprika, haal de zaadlijsten eruit en snijd de paprika in blokjes. Pel en snij de ui in partjes en/of halve ringen.

Stap 3

Voeg de shoarma kruidenmix toe aan het vlees. Meng het gekruide vlees, de paprika en de uien in een kom met een scheutje olie. Verhit een scheut olie in een pan en bak de shoarma in circa 8 minuten gaar.

Stap 4

Gelukt? Deel een foto van het gerecht en laat ons het resultaat zien door ons te taggen!  @deherkomst