Een heerlijk recept voor grillworst.
Veel plezier!

Tijd:                                                                         
15 minuten.

Maaltijden:
Twee

Van het varken:
250 gram grillworst

Kookgerei:
Oven

SERVEERTIP
Lekker op de borrelplank of een snee wit brood.

Stap 1

Haal de grillworst, de avond voordat je wilt gaan koken, uit de vriezer en laat het ontdooien. Dit doe je door het vlees op een bord in de koelkast te leggen. Heb je wat minder tijd? Leg het bevroren vlees dan in een pan met lauw water met de plastic verpakking er nog omheen. Binnen 15 minuten is het ontdooid.

Stap 2

Het grillen kan beginnen. Zet de oven op grillstand (200 graden). Leg onder de grillplaat een bakplaat met daarop een stuk aluminiumfolie, tegen het lekken.

Stap 3

Bak de grillworst 25 minuten op 200 graden of kerntemperatuur in het hart van de worst op max. 74°

Stap 4

Gelukt? Deel een foto van het gerecht en laat ons het resultaat zien door ons te taggen!  @deherkomst